Min konstutställning 15.08.15 <3

 
Jag har hela våren burit att vilja förverkliga denna dag. Vernisage 15 augusti 2015. Och vips kom sommaren och annonsen i lokaltidningen. Min sagodrake visa vägen till utställningen. Och så lycklig jag blev av alla de som kom. Gamla vänner, nya vänner, nya människor, gamla bekanta, en som var tre veckor till en som var i nittio årsåldern och systerson på fyra år som utbrister Oj vad du målat moster! och alla skratt och tacksamhet. Alla delade ord, tankar och möten. Och vimplarna som hängde mellan träden som ledde till ingången under vernissage dagen. En strålande dag som resulterade i sex sålda tavlor och en spetsglob. STORT TACK till galleristen Kerstin Math och Konstens Väggar i Råcksta  som tog emot min konstnärliga idé och gjorde den verklig. Kerstin, ditt mod och ditt arrangemang för en levande kultur i Råcksta är väldigt imponerade mina ögon vill jag att du ska veta! Tack för alla ord, för all hjälp och alla ideér. 
 
Minspel och rosa tema hade jag på mig under vernissagedagen
 
 
och att det äntligen blir något av min konst. Mina illustrationer. För mig har det alltid varit ett tidsfördriv. Det har handlat om fylla ut pappret och knappt brytt mig om vilken penna eller vilket papper. Bara att pennan ska vara svart och inte för tjock. Och att pappret inte får vara för tunt så färgen går genom. Och vips hamna jag i frågor om vilka utbildningar jag gått till vad mina papper och pennor heter. Jag stod där och erkände och växte som konstnär. Stod där och var tacksam över alla de som hyllat mig genom många många år för ens förverkliga 15.08.15 och som sett min storhet då jag själv inte kunde se den. De dom ser, det min publik ser är troligen något jag själv aldrig kommer att se. Men det är struntsamma! Så jag fortsätter fylla ut mina papper med sagodrakar och att smyglyssna på färden till och från jobbet till att teckna ner en mängd andra illustrationer.

Och min vän Monica förstod redan 2012 att hon ville ha en LeaDrake intatuerad i sin hud;
 
och hennes drake var lika fin såhär tre år senare <3
och snart kommer uppföljningen på andra armen...
 
En av väggarna med mina illustrationer
 
och efter vernissagen hade jag utställning i två och halv vecka till. Och det var så roligt! att möta folk och få nya kontakter och hela hösten har jag nu vidare projekt att följa upp. Jag har fått mersmak! Och nu när min konst är i hetluften är det dumt att tacka nej. Så nu stundar det att teckna två beställningsjobb inom tatueringar, ett beställningsjobb till en såld  tavla som ska få sig en uppföljare, forma en dopinbjudan med mina illustrationer samt ett inredningsuppdrag till att trycka upp prints i A3 format hos Pop in Majorna som både kommer säljas på webben till deras fysiska butik i Göteborg/Majorna/Slottskogsgatan 52 ! Välkomna in dit för er som nu inte hann med att se min utställning och shoppa loss! printsen finns bara i tre exemplar vardera och alla är unika i sitt slag.
 
Inom kort kommer du kunna köpa denna illustration i A3 format samt tre andra motiv hos Pop-in-Majorna.