Insikt

Jag var ganska spänd inför resan till Göteborg men såhär i efterhand var det bland det bästa jag kunnat göra. Nedanför kan ni följa vad jag gjort i korthet. Men det viktigaste är att gjorde Johannas dag idag då jag berättade för henne att jag känner mig glad. Har inte varit så uppstressad (om man bortser från igår har jag inte alls varit stressad), tagit det lungt, tagit saker som de kommer, lagt framtida grejor åt sidan och tänkt på stunden i nuet. Vet inte alls hur jag klarat det det bara kom sig en dag. Att jag kan inte påverka det som ligger framför men jag fasiken påverka det som händer här och nu. Så idag blir det packa upp, styra upp veckan, svagt planera nyåret och så hämta hem mina små svin :D som jag saknat de små! kommer bli hur gosigt som helst.

Dagens insikt


Tack för mig! Vi hörs.
Om inte 2010 så 2011 ;)


Måndag 14:00

Sthlm I´m back! vi slapp storförseningar igår o var hemma bara en halvtimme senare, så det är ju inget å klaga på. Nu laddar jag upp för nyåret, den viktagste dagen på året tror jag allt. Den är större än födelsedagar, julafton och kräfskivor, den är början på något nytt å det är alltid lika vackert i sig. Såhär ska dukning, kläder, musik å annat laddas upp inför den stora dagen <3

Söndag 02:15

Så! läggdags så blir det mellandagsrea i götet för sedan försöka ta tåget till sthlm. Tiden har som vanligt gått för fort men ska bli skönt å komma hem också å leva rövare ;P eller ngt! sa alltid så som barn då jag helt enkelt kände för "Freedom!!!" Godnatt.Lördag 01:44 Julafton

Nu har jag besökt midnattsmässan också, den här julen kör alla rekord för mig personligen! har gjort så många oförbredda julgrejor utan att gnälla, det är ju helt otroligt! av att bara ändra om inställningen innan avresa...också min första jul med Japaner! de ni, somliga åker från Tokyo för att fira jul och det är till oss de kommer, coolt :) Godnatt.


Torsdag 18:16
Göteborg! :) skulle varit framme 23 igårkväll å framme 01:00...rätt så bra för vara SJ ändå :P fann också Annika och Nille på stationen, det var skoj!


2011 starten


Melodifestival, Melody Club turné + ny skiva, The Ark vinkar adjö och tackar för sin tid...tjugo år i rampljuset, imponerande. Sen så vankas P3Guld och bl.a Håkan Hellström är nominerad, han drar ut på vårturné och MotoBoy har också några spelningar innan han stänger in sig och skriver förhoppningsvis på nytt matrial.

MusikSverige blir mer och mer fantastiskt samtidigt som många fantiska band avslutar sin tid. De senaste åren har det varit Hellacopters, Broder Daniel och nu så The Ark. Det är med mod i hjärtat att kunna erkänna att de kommer inte fler turnér och det är nästan så jag blundar åt det. På något vis vill man inte inse och glädjs åt andra bands framgångar. Jag själv föredrar Melody Club.

De blir större och större och jag blir lyckligare och lyckligare. När jag var yngre vill jag bara ha de för mig själv och trivdes med att de inte var ett stort band. Konserterna var nära där jag bodde och biljettpriset var 40/50/90 kr i många år. I en artikel jag läste så stod de att Melodifestivalen behövde bandet för bli stora men det tror jag personligen inte och inte heller MC själva. De är helt enkelt redo och med den låten de tar med till Melodifestivalen är precis de startskottet de behöver. Allt är genomtänkt när det handlar om deras planer och jag kommer följa turnén bäst jag kan. Ska bli så kul att se de live igen och höra det nya matrialet och så vidare. Det är de som är livet, adrenalinet, lyckan, spänningen, sorgen och jag vet inte, MC infattar mycket i mitt liv. Min bonusfamilj har de allt blivit för mig dessa sju år som  fan till dom. Det står jag för och erkänner ända in från hjärteroten min.


Sen i övrigt på det privata planet  har jag satt upp mål, önsketänkande och sånt som bara måste göras. Dels så behöver jag ett jobb, följa upp kbtkurs samt så se mig själv på riktigt och så har jag tänkt att börja dansa. Det håller kylan borta, det pumpas på med adrenalin och så kan jag hoppas också att immunförsvaret bättras på. Sen tänker jag vårda mina relationer och skapa nya släktminnen. Så hittentills ser jag framemot 2011, både musikaliskt men också på mitt personliga plan. Därför jag skriver nu detta inlägg så får jag se vad jag tycker då jag läser detta om ett år. Jag kanske skrattar åt allt eller gråter över det jag missat. Vi får allt se! Jag ser för engångskull fram emot 2011!