Insikt

Jag var ganska spänd inför resan till Göteborg men såhär i efterhand var det bland det bästa jag kunnat göra. Nedanför kan ni följa vad jag gjort i korthet. Men det viktigaste är att gjorde Johannas dag idag då jag berättade för henne att jag känner mig glad. Har inte varit så uppstressad (om man bortser från igår har jag inte alls varit stressad), tagit det lungt, tagit saker som de kommer, lagt framtida grejor åt sidan och tänkt på stunden i nuet. Vet inte alls hur jag klarat det det bara kom sig en dag. Att jag kan inte påverka det som ligger framför men jag fasiken påverka det som händer här och nu. Så idag blir det packa upp, styra upp veckan, svagt planera nyåret och så hämta hem mina små svin :D som jag saknat de små! kommer bli hur gosigt som helst.

Dagens insikt


Tack för mig! Vi hörs.
Om inte 2010 så 2011 ;)


Måndag 14:00

Sthlm I´m back! vi slapp storförseningar igår o var hemma bara en halvtimme senare, så det är ju inget å klaga på. Nu laddar jag upp för nyåret, den viktagste dagen på året tror jag allt. Den är större än födelsedagar, julafton och kräfskivor, den är början på något nytt å det är alltid lika vackert i sig. Såhär ska dukning, kläder, musik å annat laddas upp inför den stora dagen <3

Söndag 02:15

Så! läggdags så blir det mellandagsrea i götet för sedan försöka ta tåget till sthlm. Tiden har som vanligt gått för fort men ska bli skönt å komma hem också å leva rövare ;P eller ngt! sa alltid så som barn då jag helt enkelt kände för "Freedom!!!" Godnatt.Lördag 01:44 Julafton

Nu har jag besökt midnattsmässan också, den här julen kör alla rekord för mig personligen! har gjort så många oförbredda julgrejor utan att gnälla, det är ju helt otroligt! av att bara ändra om inställningen innan avresa...också min första jul med Japaner! de ni, somliga åker från Tokyo för att fira jul och det är till oss de kommer, coolt :) Godnatt.


Torsdag 18:16
Göteborg! :) skulle varit framme 23 igårkväll å framme 01:00...rätt så bra för vara SJ ändå :P fann också Annika och Nille på stationen, det var skoj!