Ett gulligt monster minsann

Sitter nu och lyssnar på senaste albumet "Human Harbour" och det är som de själva sagt, ett monster =) Men ett väldigt snällt monster vill jag allt påstå. Jag kan inte annat än tycka om det jag hör och att det känns så nytt. Jag tror jag behöver samla mig.


Som MC själva säger "Nya skivan är likt ett monster"

Men nya favvoisar är de låtar jag hört innan skivsläppet, fast i andra versioner, så det här albumet är här för att mogna. Jag gillar albumversionen av "Dreamers Wasteland" där de har blandat in Stockholms popkör. Himla snyggt gjort! Soundet från den och Human Harbour är nog också lätt att gilla eftersom det påminner om det jag hört tidigare. Men så kan man heller inte bedömma utifrån tidigare man hört, fy mig, så jag ska ta tid och lyssna in det här albumet riktigt ordentligt och ge en utförlig recension framöver :)

Lyssna på den på spotify: http://open.spotify.com/album/6B7IJECMKqaczHqVz9Uf77 om du inte klarar av att vänta in skivan :)

Jag är just nu trött, paff efter strömavbrottet som hände samtidigt då jag skulle slå på nya skivan samt så skivsignering på torsdag. Ojoj, vilken av alla melody club tröjor ska jag ha?!! Kameran måste ha batterier, skivan ska givet med och likaså affischen...jaja, nog om det. Det är fint album och jag är så nyfiken på cdkonvolutet. Det är många som inte bryr sig längre om köpa skivor. Men jag är en av dom som bryr mig och skivsigneringar är bland det bästa som finns. Tror jag faktiskt finner mer spänning i att köa och småsnacka med bandet än en hel spelning..hmm

Nu får jag se hur mitt liv placeras i låtarna eller om det denna gång upplevs annorlunda. Skivan behöver helt enkelt smälta...från det ena till det andra..Imorgon är det poetryslam på Södermalm! vilken återförening. Kommer bli mys och bara sitta där och se ens konkurenter. Jag är glad att jag tävlar rätt så tidigt i år. Man blir så nervis ju fler duktiga poeter jag upplever =) så snart ska jag börja öva på mina texter. Men innan dess behöver jag inspration och det lär jag få imorgon! Yeah

Det var nog bara detta idag.

& att strömavbrott upplevs som - vad fan gör jag nu?! Man är läskigt beroende av många saker, hua!


Vad hände?
Jo Melody Club kom på plats nummer 7 av totalt 8 bidrag. Jag hade hoppats på andra chansen men när jag såg röstningen på melloforumet...då insåg jag att mellopubliken tänker annorlunda. Men så är The Hunter en låt som behöver mogna innan man tycker den är riktig härlig. Å denna gång hade MC bara en chans att övertyga oss alla och det gick tydligen inte hem. Men jag kommer fortsätta tycka om de, få folk att lyssna på de och allmänt samla på de flesta artiklarna jag kommer över samt då gå på så många spelningar jag bara kan.Fansupport till en av medlemmarna i MC.
Den bästa raden är nog "The incredible energy! The inventive scene! The too-cool-for-words jackets!) which would lead into massive voting for your song. And now let me put The Hunter on reply while I wait for the fashion police to hunt down that horrible creature in yellow."

Ja, Linda Bentzing borde ut med huvudet före kan man tycka! ;)

Trevligt nog fick jag support från mina vänner. Att både rösta och sedan tröstesms och hälsningar på facebook. Det är alltid lika omtänksamt att de vet att jag inte bara är ledsen utan att jag också är besviken. Samhället har inte tänkt som mig tidigare i livet så jag är dock rätt så van vid motgångar. Men så får man också vända blad och inte helt tänka på sig själv och sitt MCintresse. Alla är inte lika och tur är det! =)Oväntat kom Nicke Borg direkt till finalen! Ojoj. Det gjorde mig iaf glad.

Jag ser framemot ett nytt MCalbum detta år med en påföljande turné =) och så hoppas jag på skivsigneringar!

Så jag säger bara

när någon säger/skriver Lycka Till

så svara aldrig Tack 

för de för med sig otur

Det har stämt in på så många sammanhang jag varit med om. Ikväll så sa jag till MC lycka till och fick svaret tack och vad hände? Ja, det förde med sig otur! Nu kanske ni anser att vidskeplighet har inget med saken att göra men då vill jag bara svara er att för mig har det en betydelse.

MC kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Nu blir det lyssna på deras musik resten av kvällen/natten för imorgon ta nya tag. 

Lycka


Snart kommer Melody Clubs nya album. Jag hoppas på skivsignering. Men innan dess kan man se de live i Melodifestivalen och rösta som bara den. Det ser jag också framemot. Nu på lördag och jag glädjs åt deras framgångar. Jag minns dag 1 och hur det blivit nu. Bandet känner till mig. Jag har köpt, av ren slump, sångarens gamla soffa. Min utbildningsledare Malin har gått i samma klass som Kristofer. Som jag älskar när livet blir så där nära något man beundrat så länge. Jag kallar det för ödet och tror på det starkt. Det var ödet som visade mig Melody Club och som jag tagit mig framåt, uppåt och hållt mig kvar allt för bandet funnits.

Jag är också glad för jag får stå på scen 8 mars Självaste kvinnodagen. Poetryslam Södermalm BaraVi Bar. Sicken nostalgi och så pepp jag är.

Så får man heller inte missa albumet som The Sounds kommer ge, "Something To Die For" heter den, tror den släpps i mars. Men jag kanske har fel för mig...det får ödet allt utvisa ;)

Ja, det är mycket lycka nu i luften och jag hoppas på en fin morgondag. Det är dessa nätter som jag lever lite extra men det är dagarna som visar resultatet. Så skönhetssömnen får inte vänta.

Tack mig själv för jag sparat så många blogginlägg med MC ända sedan 2007, har en del att läsa fast det känns lite som Jons egna blogg då han skrivit som mest hittentills :P

Natti mina vänner och läsare!