The sounds debaser

Jag har inte insett än att jag har sett d live. D tog mej fyra timmar av väntan o fyra hundra femtio från plånboken.
För tio och åtta år sedan var jag förälskad i Maja. Var gång jag var på väg så skaka jag, grät lr svimma. Så en hel konsert har jag sett åren 09,10 och nu 12. Det bästa ikväll då hon posa mot min kamera o då jag fick, en kram, en puss, höll henne så inte ramla och helt plötsligt var jag i hennes uringning. Woe! Tidigare hade jag svimmat av tanken idag doftar mina kläder Maja.
Jag åker hem nu, en tshirt till samlingen och flera the sounds minnen jag knappt kan förstå har hänt. Jag älskar musiken o beundrar musikerna, att d fortfarande orkar. Jag sjöng me i varje låt o förundrades att jag kunde vart enda ord. Cirkeln är sluten och jag är överlycklig.
Åh, fick så många fina bilder på bandet & på Maja Mums!

time to me to fly

Text: Time for me to fly
Så har ännu en tid gått. Många har frågat, vridit och vänt och jag har bara skrattat och viftat bort. Har både vågat närma mig frågorna samtidigt som jag avskytt att gått genom de och bara låtit vardagen vara som den är. Jag har gråtit många gånger på bussen hem, jag har hållt en fasad men varit ärlig mot mig själv. Men med tiden inser jag att fler är inblandade än vad jag tidigare märkt. Fler undrar hur jag mår, vad jag vill med mitt liv och varför händelserna sett ut som de gjort på sistonde. Så jag har precis insett att en dag måste jag lära mig sätta ned foten, göra förändringar och inte vara rädd för de.
Så idag stod jag där. Bland hotell, industrilandskap och shoppingcenter i mitt Älvsjö där tre genrationer bakåt gått och tänkt så många tankar. Även jag idag. I mina hörlurar hörde jag Timo sjunga en cover på låten "Time for me to fly" och framför mig hade jag denna vy (se bild ovanför)
En värmde sol, ett snötäcke som började tyna bort, mörka moln som vek sig för vinden och släppte fram solen strålar och jag fick där, som många gånger förr, ett uppvaknande att det  går minsann och finna trygghet även i det nya. Bara jag vet att jag också kommer klara det denna gång så kommer det också bli det bästa av det. Jag har nu fått bekräftelse att Lea, jag vill inte förlora dig. Hur kommer det bli nu? Kanske behöver du någon som är starkare än dig själv och den du har idag brevid dig likaså. Kanske ni har vuxit ur det där som en gång i tiden kändes rätt att bygga upp en framtid på. Kanske behöver ni båda någonting nytt för att må så bra som en människa ska kunna må. Jag vill inte förlora dig, hoppas vi kan ses igen, du är så mycket för mig. Ord jag så länge undrat, för sätter man nya beslut så förlorar man även det man vill ha kvar. Men om jag skulle förlora denna gång så vet jag också att jag går åt en annat håll från att vara älskad till att aldrig bli bortglömd.
Men nu behöver jag tid för våga snudda båda fötterna mot marken. Att fatta ett beslut. Vad är det som är så farligt? Dötid. Tiden man märker av ensamheten det är det farliga. Att kunna få ihop det med att fungera själv och tycka det är chill. Sedan har jag fått tipset att om man inte vill vara ensam kan man jobba extra mycket, ha som morot att man får ju pengarna som man sedan kan unna sig en resa  eller något annat kul med och se framemot undertiden man förfasar sig att ensamheten smyger på. Helgerna, jag menar, så länge jag inte tänkt flytta så har jag vännerna kvar och kan de inte umgås så har jag ju mina intressen kvar, pyssla, sy, livekonserter, foto, promenader, loppis och allt annat  fint här i livet. Så jag ska nog inte vara rädd att ta steget.
Men det finns en törn som jag inte kan hantera, det är alltid roligt att få uppleva och dela detta med någon till, hur kommer jag över den känslan?! Att, var jag en går framöver så kommer det bara vara jag som känner dofterna, bara vara jag som ser det vackra i omgivningen bara vara jag som minns tillbaka på hösten som var sådär perfekt och fin av sig. Återberätta i all ära men vissa saker kan bara upplevas för stunden. Men jag får vell ta och börja blogga mer daligen då, fota mer eller så, det kan alltid vara något. Försöker intala mig eller se rent utav att det finns folk som också läser, tittar och ser på det jag skriver.
Så arbeta, spara pengar, ut och resa och se framemot nya möten
det får vara mina livs morötter en tid framöver
tills dess kan jag vara glad över att låten finns och att solen kommer tillbaka
och att våren ger mig ny kraft på detta än så länge unga år.