Placebo live @ Cirkus 16.10.18

 
Enastående!

 
 Kvällen avslutas med klassiker som Bitter End, Running up that Hill till Special K och dessförinnan spelades de allt från senaste skivan A place for us to dream till musik som släpptes för en två eller tre år sedan. En skön stämning råder i lokalen. Brian och medmusikerna har roligt mellansnack och försöker med sina svenska fraser. De mena på att just ikväll var deras bästa spelning i Sverige. De öser på med ord, musik, bakgrundsvideos till starka scenljus som gör skuggor längs med väggarna. Till en tystnad i mitten av konserten. "Och nu en hyllning till en vän som rätt nyligen gick bort" sa Brian på engelska. De dedikerade "Without you I'm nothing" 😭 och bakgrunden spela de upp rörliga bilder med en leende David Bowie. Jag gillar de avskalade. Att de fick oss alla ned på en samma nivå. Att känslor känns lika oavsett vem man är. Ett fullsatt cirkus, ett band som leverera, är det något jag kan säga helt klart så är det att;

Inget kan kännas mer komplett än just Placebo på Cirkus ikväll.
 
 

Fick feeeling

 
Fann ett svart läppstift. Kom och tänka på Irya Gemyers minspel och Henric de la Cours svarta läppar. Sen låg de också en eyeliner i sminkväskan som jag undra om den funka. Så spelades det Decoded Feedback ut ur högtalarna..och sen var jag bara igång.
 

Igång med att sminka, göra minspel och lattja framför kameran. Just det har alltid facinerat mig. Tala senast om det i min blogg 2012, det blogginlägget finner du här om hur jag låtsats ibland, posar på fotografier, att jag allt är en vardagsclown som vänder upp & ned på livet och gärna in & ut och för krydda till det så slår det ibland knut på mig, det slår volter och det balanseras mellan två världar. Just en sådan feeling slogs jag av ikväll...Enjoy!
 
 
 
 
Kom ihåg det människor. Det finns clowner som vill gott. Jag är en sådan. Ge ingen uppmärksamhet till de som nyttjar skräckfilms clowner till göra ont för andra i samhället. Se på Clowner utan gränser som ger kärlek till barn på flykt världen över till sjukhusclowner som livar upp trista vardagar till något meningsfyllt. Låt dessa eldsjälar fylla vår vardag och för inte missa den coolaste clownen av de alla Caroline af Ugglas "Vi har alla en clownnäsa, men alla vet inte om det"