Mazily - let´s get lost!

 
 
Dejtningsidor har blivit nya krogen och man tröttnar lätt på att skapa en konto där man ändå bara möter människor oftast utan respekt. Men så är inte Mazily, det är en dejtningssajt som är som storstaden, lätt att gå vilse i, men också till för att hitta någon att hålla i handen.
 
Mazily är ett ställe där du kan träffa inspirerande folk och samtidigt få lite koll på vad som händer i din stad. Det som skiljer Mazily från andra dejtningssajter är att du från början har ett Facebookonto så du kan skapa en sida på Mazily. Sajterna är inte sammankopplade utan mer som en säkerhetsventil på att rätt personer ska vara på Mazily.  Mazily fångar upp från din facebook, efter ditt godkännande, vilka intressen du har och vad du kulturellt gör som mest. På så vis sammankopplas dina event med andra personer och kanske en dejt uppstår? Sajten är gratis och betalar du för Mazily Pop så får du några extra bonusar! då kan nosa runt ännu mer och specifikt vara på plats före alla andra. 

 


På sajten hittar du också en bra sökfunktion som är relevant till det du vill finna. Som andra medlemmar med gemensamma interessen. Du väljer själv om du följa intressanta profiler. På så vis lär du känna dom bättre genom deras aktiviteter och statusuppdateringar. Kom ihåg att roligast är om du själv är aktiv i din logg, att du har tydlig profilbild och skriver om dig själv. Sajten godkänner profilbilder och smeknamn, men vill du vinna & finna i längden, visa vem du är och gå loss!

Sajten är nischad till tre storstäder Sthlm. Gbg och Malmö. Tur är det, tycker jag, som då vill begränsa mig något för se konkret vad jag har framför mig. Men absolut kan du finna människor från hela landet. Städer du har hört talas om och små orter du aldrig på kartan kan placera. Och här finns dom, människorna som sitter ute i parkerna och spelar sällskapsspel, prioriterar kaféhäng och diskutera kulturella sammanhang. På Mazily kommer folk både för att finna nya vänner och mer än så.

 
Klicka på bilden för läsa mer om hur Mazily funkar.
 

Ett litet krypin där du matchtaggas ihop med folk. Är jag taggad som mysig och du är taggad som mysig, vips är vi en match, ska vi gå vidare? Enkelheten talar sitt tydliga språk. En plats att hålla levande dialoger på eller ett snabbt utbyte av telefonummer.
 
På sajten är det inga konstigheter att läsa uppdateringar om kultrur såsom musik, politik eller livets stora frågor, som oftast kommer in på småtimmarna. På Mazily har jag hängt i ett år nu. Det är verkligen inte nya krogen och slem. Det är mer som en liten värld att kliva in i innan verkligheten kommer ikapp en. Det är en skön atmosfär, enkelt formspråk på hemsidan och snabb support vid lilla minsta misstanke om att komma bort sig eller möta fel personer. Så finns supporten där och putsar upp och gör i ordning, eftersom var sak har sin plats. Och kom ihåg att Mazily är som livet i sig, lätt att gå vilse i, tills man finner stigen folk tidigare trampat upp för en. 
 

Kommentera här: